Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-04@13:01:19 GMT

عذرخواهی اسنپ از اختلال روز گذشته در سیستم سامانه

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۵۲۲۸۵

عذرخواهی اسنپ از اختلال روز گذشته در سیستم سامانه

به گزارش ایلنا، پیش از هر توضیحی، اسنپ از کاربران و هم‌راهانش به واسطه‌ این پیشامد رسما عذرخواهی می‌کند و تمام تلاش خود را به کار خواهد بست که تا سرحد امکان از پیشامدهای مشابه جلوگیری کند.

سامانه‌ اسنپ در ساعات پایانی عصر روز سه‌شنبه با مشکل فنی مواجه شد؛ بلافاصله پس از بروز ایراد مذکور، تیم فنی این مجموعه با تمام قوا درصدد رفع مشکل برآمدند و تمامی امکانات موجود را برای حل آن در کوتاه‌ترین زمان به کار بستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه، این مشکل در ساعات اوج استفاده از اسنپ بروز کرد و به همین سبب رفت‌وآمد بسیاری از شهروندان را در شهرهای تحت پوشش اسنپ(یعنی تهران، شیراز، اصفهان، کرج و مشهد مقدس) مختل ساخت. خوشبختانه، سامانه‌ اسنپ در ساعات انتهایی روز سه‌شنبه به روال طبیعی فعالیت خود بازگشت و دوباره به قدرت و قوت پیشین خود سرویس‌دهی‌اش را از سر گرفت.

در باب این اتفاق، ذکر چند توضیح الزامی به نظر می‌رسد:

هرچند وقوع این رخداد را اتفاقی تلخ تلقی می‌کنیم و برای ایجاد دشواری در سفرهای درون‌شهری هم‌وطنانمان متاسفیم اما با دریافت بازخوردها و پیگیری‌های شهروندان و رسانه‌ها دلگرم شدیم که کاربران فهیم و وفادار به اسنپ همواره کنارمان هستند و در مواقع حساس به ما لطف دارند. ما به داشتن این سرمایه‌ گرانقدر به خود می‌بالیم و بیش از همیشه تلاش‌مان را برای محافظت از پایداری اسنپ به کار خواهیم بست.

طی قریب به سه سال فعالیت اسنپ، این اولین بار است که سرویس ما در مدتی نسبتا طولانی از دسترس خارج می‌شود. تیم فنی و متعهد اسنپ، ۲۴ ساعته به نگهداری و پایش این سامانه مشغول‌اند تا اختلالاتی این‌چنینی برای کاربران پیش نیاید. بدون شک تلاش ما بر این است که در آینده ضریب وقوع چنین مشکلاتی را کاهش دهیم.

در دنیای کسب‌وکارهای آنلاین، بروز ایرادهای فنی در محصولات و خدمات آنلاین اتفاقی طبیعی قلمداد می‌شود و قابل پیش‌بینی نیست؛ حتی بزرگترین شرکت‌های جهان نیز از این اتفاقات مصون نیستند. نکته‌ مهم و کلیدی در بروز مشکلات فنی آن است که اطلاعات کاربران امن و پابرجا باقی بماند و توأمان، بتوان در کوتاه‌ترین زمان ممکن سرویس را به وضعیت اولیه بازگرداند. خوشبختانه در مورد اتفاق اخیر اسنپ، به اطلاعات شخصی و مالی کاربران کوچکترین خدشه‌ای وارد نیامده و سامانه با وقفه‌ای کوتاه در دسترس عموم قرار گرفته است.

بار دیگر، از همراهی شما صمیمانه سپاس‌گزاریم و بابت بروز این نقص پوزش می‌طلبیم.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۵۲۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایه‌های «پاتریوت آمریکایی» فرو ریخت

به گزارش قدس آنلاین، وزیر دفاع آمریکا که تا این لحظه هیچ روایت درست و قابل اعتنایی برای آگاهی افکار عمومی از اثرات حمله موشکی و پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی ارائه نداده، در راستای کمک و البته روحیه دادن به مقامات رژیم اشغالگر به این شکل با کلمات بازی می‌کند. اینکه لوید آستین از تهران خواسته کارآمدی سیستم‌ تسلیحاتی خود را بررسی کند اصلاً نکته تعجب‌برانگیزی نیست، چرا که لحظاتی پس از عملیات کاملاً موفق «وعده صادق» جمهوری اسلامی، جو بایدن در گفت‌وگو با بنیامین نتانیاهو به وی گفت: حساب کن در این نبرد پیروز شده‌ای، چون موشک‌ها و پهپادهای ایرانی را سرنگون کرده‌ایم!

پاتریوتِ از رده خارج
اظهارات آستین دقیقاً در راستای همین موضع رئیس‌جمهور آمریکا قابل تحلیل و بررسی است نه چیزی بیشتر؛ او خود به‌خوبی می‌داند آنچه به عنوان «توانایی قابل توجه» اسرائیل برای دفاع از خودش گفته، یک شوخی بی‌مزه است که نه خودش به آن باور دارد نه  کارشناسانی که در این دو هفته به موضوع حملات سنگین موشکی و پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی پرداختند. همه می‌دانند اگر کمک مستقیم ناتو و همراهی کشورهای خائن منطقه نبود، صهیونیست‌ها چیزی برای عرض اندام نداشتند. به نظر، حرف دقیق‌تر آن است بگوییم آمریکا و غرب باید کارآمدی سیستم‌های پدافندی خود را بررسی کنند، چرا که در مقابل موشک‌های بالستیک، پهپادها و کروزهای ایرانی شکست سختی خوردند. این حرف ما نیست، بلکه واقعیتی است که اکنون از زبان رسانه‌های غربی – عبری نیز بیان می‌شود.

در این راستا، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی دیروز برای نخستین بار فاش کرد سامانه‌های پدافندی و دفاع موشکی ارتش آمریکا تا حد زیادی در رهگیری موشک‌های بالستیک ایران در جریان پاسخ تنبیهی به حمله تل‌آویو علیه کنسولگری ایران در دمشق ناکام ماندند و شکست خوردند. این رسانه سپس از تصمیم تل‌آویو برای جمع‌آوری و از رده خارج کردن سامانه‌های دفاعی مشهور آمریکایی خبر داد و نوشت: اشتباه‌های زیاد پاتریوت، مقامات را مجبور به تجدیدنظر فوری در به‌کارگیری این سیستم‌های پدافند هوایی کرده است. 

این تصمیم دو هفته پس از حمله موشکی پهپادی گسترده ایران به سرزمین‌های اشغالی گرفته شده است. تایمز اسرائیل هم به نقل از وبگاه ارتش رژیم اشغالگر اعلام کرد: «سیستم پاتریوت که در نیروی هوایی اسرائیل با نام «یاهالوم» (کلمه عبری به معنای الماس) شناخته می‌شود، ظرف دو ماه برای همیشه از رده خارج می‌شود و سامانه‌های پیشرفته‌تری جایگزین آن خواهد شد».

اثبات ناکارآمدی سامانه پیشرفته آمریکا
نیروی هوایی اسرائیل فوریه (بهمن‌ ۱۴۰۲) اعلام کرد به   دنبال جمع‌ کردن چند آتشبار باقیمانده پاتریوت‌های سرزمین‌های اشغالی است و پرسنل این نیرو، کار کردن با گنبد آهنین را آموزش خواهند دید.

آتشبارهای موشکی پاتریوت از سوی ایالات متحده با موفقیت علیه برخی از موشک‌های اسکاد که در طول جنگ خلیج‌فارس در سال۱۹۹۱ از عراق به سوی سرزمین‌های اشغالی شلیک شدند، به‌کارگیری شدند. این سیستم ساخت آمریکا در همان سال به‌طور رسمی وارد اسرائیل شد، اما نخستین رهگیری خود را در سال ۲۰۱۴ انجام داد و یک پهپاد حماس را که از نوار غزه پرتاب شد، سرنگون کرد.

این سامانه که برای سرنگونی هواپیما طراحی شده بود، به گفته ارتش اسرائیل در یک دهه بعد تنها حدود ۱۰هدف را رهگیری کرد، از جمله جنگنده‌های سوریه که در سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸ وارد حریم هوایی سرزمین‌های اشغالی شدند. این سیستم رهگیری و پدافندی نتوانست به نحو مطلوب دربرابر چالش‌ها ایستادگی کند و در ساقط کردن اهداف زیادی طی سال‌های به‌کارگیری شکست خورده است و از این بابت در جنگ خلیج‌فارس هم بدنام بود.

پشت پرده اظهارات آستین
در بحبوحه جنگ کنونی در نوار غزه، پاتریوت در موارد انگشت‌شمار مورد استفاده قرار گرفته است، با این حال در بیشتر موارد رهگیری‌های این سیستم پدافندی تشخیص اشتباه در شلیک‌های خود داشتند. رادیو ارتش اسرائیل یک هفته پس از عملیات تلافی‌جویانه و تنبیهی ایران علیه این رژیم، از عملکرد ضعیف سامانه‌های دفاعی آمریکا انتقاد کرد. براساس گزارش این رسانه اسرائیلی، مشخص نیست اوکراین با آتشبارهای پاتریوت چطور از آسمان خود دربرابر حملات روسیه دفاع می‌کند!

در این شرایط، تحلیل سخنان اخیر 
وزیر جنگ آمریکا البته یک بعد دیگر هم دارد، آن هم بازاریابی و فروش تسلیحات است، چراکه با توجه به توفیق بالای ایران در زدن اهداف مدنظرش، حالا دیگر کسی سراغ تسلیحات پدافندی آمریکایی نمی‌رود. آستین با فرافکنی، علیه تسلیحات ایرانی یاوه‌گویی کرده تا به شکلی بگوید تسلیحات ما مشکلی نداشته و کاملاً موفق عمل کرده است! اما سابقه دروغ‌گویی آمریکایی‌ها با هدف فریب و سپس قالب کردن تسلیحات نظامی‌شان به طرف مقابل زیاد است. دی‌ماه دو سال پیش که عربستان سعودی و امارات هدف حملات موشکی و پهپادی ارتش یمن قرار گرفتند هم دروغ‌های عجیبی از توانایی سامانه‌های پدافندی توسط آمریکایی‌ها منتشر شد، آن‌ها با انتشار یک پاورپوینت و چند گرافیک ساده مدعی شدند سامانه چند میلیارد دلاری تاد و پاتریوت موفق شده‌اند موشک‌ها و پهپادهای یمنی را هدف قرار دهند؛ ادعایی که نادرستی آن مدتی بعد آشکار شد. ماجرای ابقیق و خریص و حمله به آرامکو که ۲۵درصد از توان پدافندی سعودی‌ها صرف محافظت از آن‌ها می‌شد فقط گوشه‌ای عیان شده از این ناتوانی سامانه‌های پرمدعای غربی بود، موضوعی که عملیات وعده‌صادق تیر خلاصی بر آن بود. نفوذ موشک‌های ایرانی و اصابت آن‌ها به اهداف، نشان‌دهنده وجود ضعف‌های جدی در سامانه‌های پدافند موشکی غربی و رژیم‌صهیونیستی است که در حملات احتمالی بعدی، ایران می‌تواند از این نقاط ضعف برای وارد کردن خسارات جدی به دشمن استفاده کند.

خبرنگار: هدایت جاوید

دیگر خبرها

  • سیستم مکان‌یابی در فلسطین اشغالی دچار اختلال شد
  • سیستم مکان یابی در فلسطین اشغالی دچار اختلال شد
  • شدت بارش‌ها در فارس موجب بروز خسارت کشاورزی شد / ورود سامانه جدید بارشی
  • سیستم بانکی و ارز کشور باید در خدمت تولید باشد
  • پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • بارندگی در همدان تصادفات را ۴۰ درصد افزایش داد
  • پایه‌های «پاتریوت آمریکایی» فرو ریخت
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • اختلال در سامانه وام فرزندآوری و سردرگمی متقاضیان